Medewerkers

Logopedie en Dyslexie centrum Drinkenburg bestaat uit 3 logopedisten welke allen ook dylsexiespecialist zijn. Vanwege de grote toename van kinderen verwelkomen we graag een nieuwe collega.

Moniek Drinkenburg

Ik ben Moniek, de eigenaar van de praktijk. Ik ben logopedist, dylsexiespecialist en SI-therapeut.In 1989 ben ik afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Al geruime tijd ben ik eigenaar van mijn praktijk. In de loop der jaren heb ik ruime ervaring als logopedist en dyslexie specialist opgedaan. Naast deze specialisaties ben ik ook een gepassioneerd SI therapeut. Mijn specialisaties en affiniteit liggen op het gebied van kinderen met (ernstige) lees- en spellingsproblematiek in mijn hoedanigheid als dyslexie specialist. Als logopedist ligt mijn specialiteit bij kinderen met fonologische taalproblemen. Op het gebied van prikkelverwerkingsproblemen ook wel SI genoemd, zie ik veel kinderen met leer- en gedragsproblemen, maar ook kinderen die hoogbegaafd zijn of eetproblemen hebben. Ik volg geregeld cursussen om up to date te blijven. Ook het behandelen van kinderen met taal- en spraakproblemen is voor mij geen onbekend terrein.

Het vak logopedie draag ik met passie uit. Ik ben 12 jaar lid geweest van het verenigingsbestuur van onze beroepsvereniging de NVLF.De laatste jaren maak ik me sterk om een Paramedisch Platform Breda op te zetten wat vele beroepsgroepen met elkaar moet verbinden.

Daarnaast ben ik een trotse moeder van 4 kinderen, die allen dyslectisch en hoogbegaafd zijn. In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek schilder: ben 5e jaars student aan de kunstacademie. Ook hou ik me bezig met taxidermie: het opzetten van kleine zoogdieren en vogels.

Ik behandel kinderen met logopedische problemen, dyslexie, spellingsproblemen, gedrag- en leerproblemen, ASS, SI en AD(H)D

Bel Moniek op 06-52647389 of mail naar: info@logopediedrinkenburg.nl

 

Ilona Nelissen

Ilona is logopedist en dylsexiespecialist.

Haar specialisatie is dyslexie en ook zij werkt voor praktijk Barend Spijkers en Praktijk Orthowest. Ilona is een all-round logopediste. Volwassenen met stemproblemen kunnen ook bij haar terecht.

Bel Ilona op 06-12182055 of mail naar ilona@logopediedrinkenburg.nl

 

 

Anouk Raijmaekers

Anouk is logopedist en dyslexiespecialist. Zij is een allround logopediste en is gespecialiseerd in dyslexie en tweetaligheid.

Bel Anouk op 06-16397686 of mail haar op anouk@logopediedrinkenburg.nl

 

 

Ons gehele team is lid van de NVLF, zijn allen geregistreerd bij het KP en staan ingeschreven bij het NKD.

Er is momenteel plek voor een nieuwe collega. We hopen gauw iemand te verwelkomen.